Всеукраїнський благодійний фонд «Мрії збуваються» (голова правління БФ – Віталій Ломакович) надав фінансову підтримку для присвоєння стипендій студентам Українського Католицького Університету у 2016-2017 навчальному році.

Згідно з рішенням стипендійної комісії Українського Католицького Університету від 4 вересня 2016 року стипендія Родини Ломаковичів на 2016/2017 навчальний рік була присвоєна студентці 6 курсу програми з медіакомунікацій Савош Ярославі. Таке рішення Комісія прийняла на основі прохання про фінансову допомогу студентки, рекомендації деканату факультету суспільних наук, високих академічних результатів та її активної участі у суспільному житті Університету і суспільства.

«Від імені усієї спільноти Українського Католицького Університету хочу висловити Вам свою глибоку подяку за щедру підтримку нашого Університету. Ваш дар є для нас надзвичайно цінним жестом довіри до Університету, важливою матеріальною та моральною підтримкою в реалізації його завдання будувати майбутнє якісної української освіти. Переконаний, що для наших студентів стипендія Родини Ломаковичів є не лише чудовою можливістю отримати фінансову підтримку свого навчання в Університеті, але також важливим життєвим уроком жертовності, посвяти і довіри, які, віримо, наші стипендіати засвоять і зроблять їх своїми засадничими принципами у житті. Нехай Господь щедро винагородить Вас за Вашу щедрість і благословить!», – зазначив Андрій Губарь, керівник проектів УКУ.