Завдяки допомозі благодійного фонду «Мрії збуваються» громадська організація центр спеціальної тактичної підготовки «Білий Вовк» придбає автотранспорт для потреб аеророзвідки.

 Бійці  ЦСпТП «Білий Вовк» здійснюють аеророзвідки ворожих позицій та техніки на сході України, а зібрану під час вильоту інформацію передають бойовим підрозділам. Їхню роботу високо оцінює командування ЗСУ. «Наш підрозділ вже більше року їздить в АТО, де ми здійснюємо аеророзвідку.  Аеророзвідка збирає актуальну та об’ємну інформацію щодо дислокації суперника. І всі ми розуміємо наскільки цінною є ця інформація і скільки життів вона може врятувати», – розповів заcтупник командира батальйону «Білий Вовк»  Андрій Кравченко.

Головною метою цієї організації є виховання громадян України на патріотичних, історичних та бойових традиціях українського народу, сприяння розвитку фізкультури та спорту, формування здорового способу життя, підготовки молоді до служби в ЗСУ.

Нагадаємо, що благодійний фонд «Мрії збуваються» неодноразово надавав допомогу бійцям-добровольцям АТО та Центральному військовому клінічному госпіталю. Також фонд допомагає Львівському міському центру реабілітації «Джерело» та спеціалізованій школі «Надія» у м. Львові.  «І хоча головний пріоритет роботи фонду – допомога дітям, ми не можемо залишатися осторонь найактуальнішої проблеми України. Сподіваємося, що цими спільними кроками ми разом наближаємо закінчення військових дій на сході України», – зазначив голова благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.