Львівські учні спеціалізованої школи “Надія” отримали чудовий подарунок від благодійного фонду “Мрії збуваються” – нове спортивне поле, площею 310 м2. І вже з початку нового навчального року учні цієї школи зможуть грати на ньому у футбол та волейбол.

«Спортивний майданчик, який тут був до цього, не витримував жодної критики. І, звичайно, ми давно мріяли змінити це. На жаль, власними силами нам би це не вдалося, адже всі ці земляні роботи, покриття, це великі кошти. Тому ми, колектив школи, батьки та учні, котрі тут навчаються, дуже вдячні голові благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталію Ломаковичу за цю безцінну допомогу. Це великий вклад в майбутнє наших дітей», – розповіла директор СШ «Надія» Ірина Хміль.

Особливість цього поля в тому, що воно може бути як футбольним, так і волейбольним. «Поле покрите спеціальною штучною травою хорошої якості, тому вона цілком безпечна для дітей. Таке ж покриття використовується для футбольних полів на чемпіонатах Європи. Особливого догляду вона не потребує. На полі зроблена розмітка для гри у футбол, але також є місце, де можна натягнути сітку і тоді буде комфортне поле для гри у волейбол», – зазначив підрядник, директор компанії «Флорбест» Роман Іконяк.

«Основний пріоритет роботи благодійного фонду – це допомога дітям, вклад у їхню освіту та здоров’я. Сподіваємося, що завдяки цьому спортивному майданчику вдасться розвинути талант не одного відомого в майбутньому спортсмена або ж просто заохотити дітей до спорту, адже це теж дуже важливо», – розповів голова правління благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.

Фонд «Мрії збуваються» надає постійну матеріальну допомогу Львівському міському центру реабілітації «Джерело» та спеціалізованій школі «Надія» у м. Львові. Протягом 2012-2016 років завдяки цьому фонду більше двадцяти шкіл Тернопільської та Львівської областей отримали необхідне обладнання: комп’ютерні класи, сучасні парти, дошки та інше. До прикладу, львівська школа Святої Софії, що перебуває під патронатом УГКЦ, отримала від фонду багатофункціональний проектор та сучасний мультимедійний інтерактивний екран «SMART NOTEBOOK». Також за підтримки Віталія Ломаковича засновано іменні річні стипендії в Українському Католицькому Університеті та Кременецькому обласному гуманітарно-педагогічному інституті імені Т. Шевченка.