Сьогодні, 21 листопада, у День  Гідності та Свободи, голова Всеукраїнського благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталій Ломакович започаткував щорічну премію – «Високі стандарти журналістики» – конкурс серед ЗМІ України на об’єктивність та чесність.

«Для того, щоб у нашій країні відбувалися позитивні зміни, дотримувалися ідеали Майдану (про які багато хто говорить, але мало хто насправді дотримується) потрібно кожному робити внесок по змозі. Власники та редактори провідних українських ЗМІ повинні бути особливо принциповими та відданими своїй роботі, адже вони формують думку читачів і, в деякій мірі, відповідальні за дії багатьох українців. Тому ця премія – це додатковий стимул для наших ЗМІ бути чесними, об’єктивними та принциповими», – Віталій Ломакович, голова Всеукраїнського благодійного фонду «Мрії збуваються».

21 листопада 2017 року голова благодійного фонду з експертною групою оголосять трійку переможців серед періодичних та інтернет-видань України, які дотримувалися в своїх виданнях високих стандартів журналістики, опублікована ними інформація була достовірною та об’єктивною.

Відповідно до набраних балів ЗМІ отримають грошові нагороди:

1 місце – 100 тисяч гривень

2 місце – 50 тисяч гривень

3 місце – 25 тисяч гривень.