Віталій ЛОМАКОВИЧ: «Наш обов’язок – підтримувати хоробрих!»
Світло-шумова граната, що під час першої сутички на Грушевського вибухнула в руці 18-річного Сашка Коломійця, стала для нього фатальною – хлопцю розірвало кисть руки. Йому не вистачило всього кількох секунд для того, аби відкинути зловіщу гранату подалі від себе. Мабуть, за іронією долі, майбутній архітектор Сашко пошкодив саме праву руку. Так євромайданівець поплатився за своє прагнення бути вільним українцем та нормально жити у своїй країні.

На чиюсь допомогу  батьки хлопця не розраховували, рятувати сина треба було негайно, втім коштів на дороговартісне лікування  сім’я не мала. Тільки один день лікування Сашка спустошив гаманець батьків на півтори тисячі гривень.

Втім, дізнавшись про біду в сім’ї Коломійців, небайдужі люди почали збирати кошти на лікування хлопця. Одним із перших допоміг коштами потерпілому громадсько-політичний діяч, активіст партії «УДАР» Віталій Ломакович.

– Одразу після того, коли дізнався про випадок із Сашком Коломійцем, я приїхав у третю міську лікарню Києва, – розповів пан Віталій. – Також поспілкувався з мамою хлопця і запропонував їй фінансову допомогу для лікування.

За словами «ударівця», хлопцеві потрібно зараз відпочивати та набиратися сил, а коли його випишуть з лікарні, допоможе Сашкові у придбанні для нього німецького протезу  «Ottobock».

– Сашко Коломієць не зміг змиритися із  тим, що в нього нахабно відбирають майбутнє, це герой нашого часу, – наголосив Віталій Ломакович. – Тож я вважаю, що обов’язок кожного із нас допомагати та усіляко підтримувати хоробрих людей, таких, як Сашко. Слава Україні! Героям Слава!