Віталій ЛОМАКОВИЧ: Разом ми обов’язково переможемо!
Російська окупація Криму викликала не лише обурення й протести по всій Україні, а й небачене патріотичне піднесення. Громадяни України готові захищати свою країну із зброєю в руках, у військкоматах спостерігаються черги добровольців, також поширюються ініціативи зі збором коштів для потреб Збройних Сил.

Звичайно, найважче доводиться українським військовослужбовцям у Криму, які опинилися заблокованими, а військовою мовою – в оточенні російських військ. Українські вояки проявляють неабияку витримку і мужність, не піддаючись на провокації з боку російських військовослужбовців та представників так званої «самооборони Криму».
– Українські військові своєю стійкістю, вірністю присязі, вже перемогли, витримуючи впродовж тижнів тиск з боку росіян, не допускаючи кровопролиття і тим самим вже зірвали плани Путіна на бліц-криг у Криму, – коментує ситуацію Віталій Ломакович. – Однак, на жаль, сили духу й мужності недостатньо для стримування ворожих військ, а враховуючи нинішню матеріально-технічну базу та фінансування Збройних Сил, без сторонньої допомоги не обійтися.
Дізнавшись про потребу в новому обладнанні для важкої техніки у військовій частині у Стрию, що на Львівщині, Віталій Ломакович вважав за обов’язок допомогти їм та виділив необхідні кошти. Також фінансову допомогу надано українській військовій частині в Євпаторії.
– Наші хлопці – герої! – зазначає В. Ломакович. – І в цей важкий для України час не можна залишатися байдужим нікому, а разом ми обов’язково переможемо!