БФ «Мрії збуваються» долучився до розвитку та популяризації регбі та фізичної культури у місті Львові, підтримавши на довгострокових партнерських умовах регбійну команду  Вищої ліги «Сокіл» Львів.

26 квітня Президент Громадської організації «Спортивний клуб «Сокіл-Регбі» Петро Адамик  звернувся до благодійного фонду з проханням про фінансову підтримку організації. Голова БФ «Мрії збуваються» вирішив підтримати клуб на постійній основі і з ними був укладений договір про довгострокове партнерство (до кінця 2016 року). 

«Вважаю, що дуже важливо підтримувати такі спортивні клуби, які ведуть свою діяльність на громадських засадах, адже завдяки ним ми виховуємо спортивну молодь, пропагуємо спорт та здоровий спосіб життя, а також маємо можливість гідно представляти себе на міжнародних спортивних змаганнях», – розповів голова правління БФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.

«Спортивний клуб «Сокіл-регбі» – це некомерційна організація, що працює з метою розвитку і популяризації регбі та інших видів спорту і фізичної культури у місті Львові. Серед завдань Клубу: організація змагань, турнірів (міжнародних та інших спортивних заходів); участь регбістів клубу у змаганнях,  підготовка та навчання регбістів для залучення їх до команд професійного рівня та інше.