Минулого тижня, за сприяння фонду «Мрії збуваються», інвалід першої групи Галина Бірко отримала багатофункціональне медичне ліжко (німецького виробництва) та протипролежневий ортопедичний матрац.

29 квітня до керівника БФ “Мрії збуваються” Віталія Ломаковича звернулася мешканка м.Рівне Галина Бірко. Жінка має інвалідність першої групи і потребує постійного стороннього догляду. У голови благодійного фонду жінка попросила багатофункціональне медичне  ліжко з матрацом.

Галина Бірко була надзвичайно вражена швидким відкликом і дякувала за такий необхідний для неї подарунок. «Я дуже зворушена, що ви так швидко відгукнулися на моє прохання і дуже вдячна за те, що дбаєте про людей, які вже зневірюються у допомозі інших», – дякувала розчулена Галина Бірко.

 Для неї ця допомога була дійсно важливою, адже таке медичне ліжко просто необхідне для людини, яка змушена протягом тривалого часу перебувати в лежачому положенні. Також це ліжко полегшить догляд за нею. А завдяки отриманому протипролежневому матрацу на шкіру жінки зменшиться контактний тиск та поліпшиться забезпечення киснем.

Благодійний фонд «Мрії збуваються» бажає Галині Бірко оптимізму та здоров’я.