23 жовтня 2017 року о 18 годині у Львівській Опері відбудеться благодійний концерт “Джерело скликає друзів”. Благодійний фонд “Мрії збуваються” – серед партнерів, які підтримали захід благодійним внеском.

У програмі концерту: виступ українського народного хору ім. Г.Г. Верьовки, до Львова приїде близько 70 хористів і танцюристів. Колектив привезе нову яскраву та колоритну програму під керівництвом генерального директора та художнього керівника Зеновія Корінця.

Також виступатимуть спеціальні гості – Василь Попадюк, Наталка Рибка-Пархоменко з гурту КУРБАСИ та Іванка Червінська з музичним гуртом.

Усі зібрані кошти від продажу квитків та спонсорські надходження будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру “Джерело”. 

Довідка. Навчально-реабілітаційний центр “Джерело” заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 24 роки роботи Центру допомогу отримали більше 5 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 45 років. Центр “Джерело” фінансується з комунального бюджету міста Львова (50%) та за рахунок благодійних надходжень (50%).