Сьогодні, 9 березня, в ресторані “Панорама” відбулася передача принтера Брайля Львівському осередку ВГО “Українська спілка інвалідів – УСІ”. Вартість обладнання – 153 120 грн. 

«Основна сума коштів для цього принтера була зібрана на благодійній вечері BLACK BOX Львів, яка відбулася 20 жовтня 2016 року в ресторані «Панорама». Благодійний фонд «Мрії збуваються» з радістю підтримав ініціативу колег з фонду «Давай допоможемо». Спільними зусиллями нам вдалося  здійснити цю важливу справу», – зазначив на врученні голова ВБФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.

«BLACK BOX» – це всеукраїнський благодійний проект, що має на меті наповнити спеціалізованою літературою бібліотеки та школи для незрячих людей шляхом придбання принтерів Брайля у найбільші обласні центри України. Проект передбачає організацію у різних містах України гала-вечерь для представників місцевої еліти, де відвідувачі не просто жертвують кошти на благодійність, а й на декілька годин занурюються у повну темряву, що дозволяє їм доторкнутися до світу незрячих людей. Проект «BLACK BOX» було визнано найкращим інноваційним проектом на всеукраїнських конкурсах «Ukrainian Event Awards» та «Благодійна Україна – 2015».