У четвер, 21 серпня, за сприяння благодійного фонду «Мрії збуваються» до Військового шпиталю Західного регіону, що у Львові, передано  понад 5 тонн медичного обладнання для лікування поранених військових. Електричні багатофункціональні лікарняні ліжка, протипролежневі матраци, ходунки, крісла-туалети, медичні крісла, тумбочки та сходовий ліфт. Допомога прибула із Франції, саме там закупили все це обладнання вартістю у мільйон гривень.

– Перед тим, як замовляти медичне обладнання, представники фонду зустрілися з керівництвом шпиталю і зрозуміли потребу, – зазначає голова Благодійного фонду «Мрії збуваються», львівський меценат Віталій Ломакович. – Адже в госпіталі лікується більше 140 бійців із зони АТО і зараз їм, як нікому іншому потрібна допомога. 

За словами керівника центру полковника Івана Михайловича Гайди,  зараз в центрі перебувають хлопці з різних міст України і така допомога шпиталю є вкрай потрібна. Більшість із поранених з вогнепальними та міно-вибуховими пораненнями, тяжкими переломами і потребують довгої реабілітації. Тому електро-ліжка військовим дуже потрібні, їх навіть не порівняти зі звичайними. Висловлюємо вдячність Благодійному фонду «Мрії збуваються» та його голові Віталію Ломаковичу.

У вересні з Франції мають передати допомогу і в зону АТО. Бійцям привезуть засоби гігієни, форму та засоби безпеки.