Віталій ЛОМАКОВИЧ:  Уже більше чотирьох місяців на сході України точаться бої з терористами та диверсантами, десятки наших громадян віддали життя за Батьківщину, сотні поранених.  

  Таких жертв можна було б уникнути, якби в останні роки злочинний владний режим не знищував Збройні сили України, спецпідрозділи, розвідку.

  Але ворог недооцінив українців, уже неодноразово ми доводили, що у важку хвилину весь народ єднається! Так і зараз – тисячі українців вступили в добровольчі батальйони Національної гвардії, які пліч-о-пліч із військовими знищують ворога, а сотні представників бізнес-середовища допомагають засобами захисту, професійним обладнанням та зброєю. 

  Минулого тижня з ініціативи громадсько-політичного діяча, члена Ради Національного банку України Віталія Ломаковича на потреби української армії перераховано значну суму коштів. Також Віталій Ломакович придбав 10 бронежилетів наступального типу, які було передано безпосередньо для 24-ї механізованої бригади з Яворова, що уже кілька місяців перебуває на передовій.

–  Виклик, який зараз постав перед нашою Батьківщиною є найважчим за всі роки незалежності, – сказав пан Віталій. – Адже маємо сильного та підступного ворога, якого ми зобов’язані побороти. Впевнений, що підтримка армії – обов’язок кожного українця. Лише завдяки нашій згуртованості, уже скоро над усіма містами Донбасу замайорять синьо-жовті стяги, і ми візьмемося за побудову нової України.