В рамках благодійного проекту «Допомогти ближньому», минулого тижня, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» отримав професійну кухонну електричну плиту Kogast ES T 47/Р, виробництва Словенії.

Як зазначив ініціатор проекту, Віталій Ломакович: «Діти, що проходять навчання та реабілітацію у «Джерелі» є особливими, потребують щоденного піклування та догляду, тому професійне кухонне обладнання є для них вкрай необхідним для повсякденного використання».

За словами директора навчально-реабілітаційного центру «Джерело», Мирослава Степановича Миколаєва, відтепер окрім приготування їжі для вихованців кухарями, діти зможуть практикуватися у приготуванні страв самостійно.

– Адже професійні плити Kogast відповідають усім євростандартам і є безпечними у використанні, – сказав він. – Щира дяка Віталію Ломаковичу, то його благодійному проекту!

Нагадаємо, що в рамках благодійного проекту «Допомогти ближньому» співпраця з навчально-реабілітаційним центром «Джерело» є постійною. Так влітку минулого року в рамках проекту для реабілітаційного центру було придбано два багатофункціональних електричних візки французького виробництва, а восени минулого року, за сприяння Віталія Ломаковича, для вихованців, батьків та працівників центру, було організовано святкування 20-річчя школи.

 Довідка: Благодійна установа «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований у 1993 році групою батьків львівського товариства «Надія» разом із громадянами Канади для реабілітації та соціальної адаптації дітей із церебральним паралічем, розумовою неповносправністю та іншими порушеннями психомоторного розвитку.

Протягом 20-ти років діяльності центру навчально-реабілітаційними програмами охоплено понад 3.5 тис. людей з особливими потребами віком від народження до 35 років. Зараз на програмах перебуває 97 дітей та 45 молодих осіб з інвалідністю. Шість автобусів центру щоденно перевозять вихованців на програми і зворотно до дому.