В рамках благодійного проекту «Допомогти ближньому» вчора, 22 жовтня, активісти Тернопільської міської організації партії «УДАР» відвідали 24-річного хлопця з особливими потребами. Відтак Назар Четвертак отримав довгоочікуваний інвалідний візок.

– На інвалідний візок від органів соцзабезу треба чекати близько двох років – поділилася бабуся хлопця Ольга Іваніщак. – Тож коли ми дізналися, що завдяки проекту «Допомогти ближньому» можна отримати візок швидше, одразу звернулися. Тепер Назар може виїжджати на прогулянки самотужки, адже раніше задля того, щоб він подихав свіжим повітрям, нам доводилося тримати його під руки. За словами пані Ольги, Назар не ходить ось уже 10 років.  Доленосним для хлопця стало падіння з турніка, після чого ноги перестали слухатися. Медики ж розводять руками, мовляв, вилікувати хлопця українській медицині не під силу.

– В програмних засадах партії «УДАР» саме людина є найвищою цінністю, –  наголосив голова Тернопільської міської організації партії «УДАРу» Ігор Яворський, – тож ми повинні всіляко дбати про людей і робити все для того, щоб українцям було комфортно жити у своїй державі. Не порожніми гаслами, а діями наближати Україну до європейських стандартів життя.

Нагадаємо, благодійний проект «Допомогти ближньому» ініційований Віталієм Ломаковичем, уже більш, ніж півтора роки підтримує людей з особливими потребами. Інвалідні візки, багатофункціональні ліжка, милиці, ходуни отримали уже більше сотні потребуючих. Втім на цьому зупинятися активісти проекту «Допомогти ближньому»  не збираються.