За сприяння Голови Благодійного фонду “Мрії Збуваються” Віталія Ломаковича, прикордонники оперативно-бойової комендатури “Мукачево”, що тимчасово передислоковані у Донецьку область, отримали автомобіль ГАЗ “Газель”.

– Почувши про потребу наших хлопців, вкотре стараюся допомогти їм, – зазначає пан Віталій, – автомобіль ГАЗ “Газель”, який ми їм передали, підсилений та переобладнаний для виконання бойових завдань. Адже саме зараз час єднатися і розуміти, що наш захист в наших руках!

Боєць-прикордонник на ім’я Роман, пояснює: легкове авто необхідне для мобільних операцій та швидкого транспортування боєприпасів, одягу, продуктів.

– Нам був потрібен саме такий автомобіль, – каже Роман. – У нас в користуванні є джипи та інша велика техніка, але в зоні АТО часто трапляються відкриті ділянки дороги, що легко прострілюються і саме там потрібно пересуватися на великій швидкості.

За вагомий внесок у забезпечення наших воїнів, підтримку бойового духу сил АТО, патріотизм, відвагу та боротьбу за національну ідею Віталія Ломаковича нагороджено почесною грамотою Прикордонної Служби України.

2sdf